Woav 20 mrt Boekenballade met oa Bert Wagendorp en Theo Hakkert

 

De Boekenweek is in aantocht en daardoor dus ook de jaarlijkse Boekenballade. Hengelo Leest werkt bij dit evenement samen met Metropool, Bibliotheek en Boekhandel Broekhuis. Het is een mix van poëzie, literatuur, moderne (en klassieke) muziek, spoken word en gedegen journalistiek. Woensdag 20 maart zal journalist Theo Hakkert de presentatie voor zijn rekening nemen. Als moderator van het evenement ontvangt hij journalist/schrijver Bert Wagendorp, die sinds 2006 drie keer in de week een nieuwscolumn schrijft voor De Volkskrant. Ook heeft hij meerdere succesvolle romans uitgebracht, zoals zijn debuutroman ‘De Proloog’ (1995), de (tevens verfilmde) roman ‘Ventoux’ (2013) en de met zijn dochter geschreven roman ‘Het Vader & Dochter boek’. Ook recent bracht hij nog nieuwe titels uit, waaronder ‘Phoenix’ en ‘Kalle’.
Muzikant en schrijver Rocco Ostermann is onlangs uitgeroepen tot Arnhemmer van het Jaar en ook de 21-jarige singer-songwriter Yke is te gast. Ze vertolkt liedjes met teksten die puur, breekbaar en onzeker zijn.
De Hengelose stadsdichter Wouter Munsterman zal tijdens de boekenballade zijn bundel met de 62 gedichten presenteren, die hij heeft gemaakt van alle wijken een buurten van Hengelo. Erna ter Haar maakte bij elk gedicht een foto.

Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar via de website van Metropool.
(foto’s vlnr Theo Hakkert, Wouter Munsterman, Rocco Ostermann, Bert Wagendorp)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.