Lory Wagenaar presenteert haar boek ‘Voor wie verloren heeft en zoekt’

MARINUS VAN DEN BERG. De Hengelose schrijfster Lory Wagenaar presenteert donderdagavond 22 maart haar boek ‘Voor wie verloren heeft en zoekt‘ bij Boekhandel Broekhuis in Hengelo. Het eerste exemplaar van deze persoonlijke gids voor rouwverwerking zal worden aangeboden aan Marinus van den Berg. Aansluitend zal ze haar boek signeren.

‘Voor wie verloren heeft en zoekt’ is bedoeld voor iedereen die een dierbare verloor en een steuntje in de rug kan gebruiken. In het boek van auteur en ervaringsdeskundige Lory Wagenaar vind je herkenning van de vele, onbekende gevoelens die je als nabestaande overspoelen. Tevens leer je je eigen voelen en denken begrijpen. In de uitleg over het verwerken van een groot verlies vind je houvast en hoop, en doe je ideeën op om te leren omgaan met het verlies van je dierbare.

Voor familie, vrienden en hulpverleners, voor al die mennen in de nabije omgeving van iemand die rouwt, biedt het boek de kans om op een indringende manier kennis te nemen van wat de bedroefde nabestaande allemaal doormaakt. Vanuit het diepe begrip dat daaruit voortvloeit, zal het makkelijker zijn om de bedroefde nabestaande te ondersteunen. Wie professioneel betrokken is, zal kennis maken met nieuwe manieren waarop het verlies van een dierbare verwerkt kan worden.

‘Voor wie verloren heeft en zoekt’ is een hartverwarmend
en uiterst zinvol boek dat prettig en vlot leest.

Lory Wagenaar
De Hengelose Lory Wagenaar, die een achtergrond heeft in het onderwijs, heeft
 een zeer communicatieve manier van vertellen, waardoor
wat ze betoogt onmiddellijk bij de geïnteresseerde lezer binnenkomt. Een boek als reisgids voor de zoekende in dat lastige schemergebied van verlies en rouw.

Donderdag 22 maart 19.30 – 21.00 uur
Broekhuis Hengelo, Wemenstraat 45
Toegang gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.