Atte Jongstra presenteert nieuwe boek De Ontgroende Mens tijdens Boekenballade

ORIGINELE KIJK OP DE NATUUR. Bij AFdH Uitgevers rolde zojuist van de pers De ontgroende mens van Atte Jongstra. Aankomende donderdag 15 maart presenteren wij het boek tijdens het Hengelose Boekenbal. Het gaat om een boek met een zeer originele kijk op natuur. Jongstra’s boek is te koop; de auteur signeert. Toegang gratis.
Schrijver Atte Jongstra is NRC-journalist en beeldend kunstenaar. De ontgroende mens is een bundel met 24 soms hilarische maar altijd erudiete essays en verhalen over onze omgang met de natuur.

Het eerste exemplaar overhandigt Jongstra aan de Enschedese oud-antiquaar en ex-lijstduwer van de Partij voor de Dieren ERIK KAPPELHOFF. Hij zal inhoudelijk reageren op het boek. De organisatie van de Boekenballade vindt het buitengewoon eervol dat Jongstra tijdens het evenement het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek zal presenteren.
De avond in het café van het Hengelose Metropool (bij het NS Station) is vrij toegankelijk. De 83ste Boekenweek is van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart 2018.

Net als vorig jaar organiseren Hengelo Leest, Boekhandel Broekhuis, Metropool en Bibliotheek Hengelo weer de zogenaamde Boekenballade. Een avond waar muziek en literatuur elkaar een ferme en liefdevolle handdruk gaan geven, is midden in de Boekenweek gepland: donderdag 15 maart, aanvang 19 uur in het café van Metropool. Gratis entree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.