Finale Verhalenbattle middelbare scholieren Hengelo 6 maart bij Metropool

1346157108_schrijfwedstrijd2SCHRIJVEN OVER REIZEN. De verhalenbattle, een schrijfwedstrijd voor middelbare scholieren georganiseerd door de Stichting Hengelo Leest nadert de finale op donderdagavond 6 maart in Metropool. Welke leerling wint de prijs voor het beste verhaal en welke school wint de wisselbeker?

Hengelo Leest stelde de wedstrijd open voor alle leerlingen van de bovenbouw van de vier deelnemende Hengelose middelbare scholen – OSG Hengelo, Twickel College, De Grundel en Montessori College Twente.  De scholen selecteerden de verhalen die vervolgens door een driekoppige jury zijn beoordeeld. Stadsdichter John Heymans, schrijfster Michelle Visser en journalist Marjon Kok vormen de jury.

Het thema van het verhaal is Reizen, hetzelfde thema als van de Boekenweek in 2014. Het verhaal mag uit maximaal 1000 worden bestaan.  De beste verhalen zullen in diverse media gepubliceerd worden.

Meer info is te verkrijgen bij Loes Scholder, bestuurslid van Hengelo Leest en docente Nederlands op het Twickel College, via loes@hengeloleest.nl

====.

Finale Verhalenbattle
Metropool
6 maart 19.30 uur.
Toegang vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.