Esther Verhoef bij Broekhuis Hengelo

Esther-Verhoef-e1352034981362DE KRAAMHULP – Boekhandel Broekhuis te Hengelo is trots op de komst van schrijfster Esther Verhoef (foto). Op zaterdagmiddag 15 maart ontvangt de boekhandel de bekende schrijfster voor een signeersessie van haar langverwachte nieuwe thriller ‘De Kraamhulp’.

Over De Kraamhulp. Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi’s herstel gaat langzaam.
Miriam de Moor, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. Tijdens haar zoektocht naar Hennequins verleden groeit bij haar steeds meer de overtuiging dat ze te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopate. En juist deze vrouw heeft zich onmisbaar gemaakt in het jonge, kwetsbare gezin…

kraamhulpDe kraamhulp beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust komen bij elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner: Esther Verhoefs engste thriller ooit.

Esther Verhoef (‘s-Hertogenbosch, 1968) is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Er zijn meer dan anderhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd.

Haar psychologische thrillers zijn zonder uitzondering bestsellers.

In 2012 verscheen Esthers eerste roman, het lijvige en deels autobiografische Tegenlicht, die direct binnenkwam op de nummer 1-positie van de bestsellerlijst. Tegenlicht werd datzelfde jaar genomineerd voor de NS Publieksprijs. Er zijn inmiddels 185.000 exemplaren van verkocht.

De 79e Boekenweek vindt plaats van zaterdag 8 t/m zondag 16 maart 2014. Het thema is Reizen, het motto: Ondertussen ergens anders. Tommy Wieringa schrijft het Boekenweekgeschenk en Jelle Brandt Corstius het Boekenweekessay.

===.

Datum: zaterdag 15 maart 2014
Tijd:  15.30 -16.30 uur.
Plaats: boekhandel Broekhuis, Wemenstraat 45, Hengelo
Toegang: vrij

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.