Cultuurpodium Drienerstraat met oa Henk Lassche

HEARTGALLERY/HENGELO LEEST. Kunstenaar Henk Lassche (foto) viert zijn 45-jarig jubileum met een overzichtstentoonstelling in kunstcentrum HeArtGallery. Hij vertelt over zijn rijke carrière tijdens het Cultuurpodium Drienerstraat op zondag 23 december. Ook Hermien Embsen is dan te gast, schrijfster van het boek ‘Time Out, werk en rituelen’. Verhalenvertelster Helene Huizenga en het koor Singing Lights zorgen voor kerstsfeer.

Hermien Embsen is al 26 jaar trainer en (ritual) coach. In haar nieuwste boek wil ze de lezer de kracht van rituelen en symbolen in de werksetting laten ontdekken. Het werk- en leerboek ‘Time Out’ staat vol met praktijkverhalen uit haar eigen coachingspraktijk Het Moment in Hengelo.
 
Tijdens het Cultuurpodium op 23 decmber wordt ook de nieuwe expositie in de stadskamer van HeArtGallery geopend, met werk van kunstenaar Ebba van der Bijl. Ze zal hierover worden geïnterviewd. Verder draagt – zoals gebruikelijk – stadsdichter Marijke Agterbosch voor uit nieuw eigen werk.
 
Cultuurpodium Drienerstraat is een initiatief van kunstcentrum HeArtGallery en de stichting Hengelo Leest. Het evenement begint zondag 23 december om 15.00 uur in kunstcentrum HeArtGallery aan de Drienerstraat 35. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.