Spir!t, de weg van bezieling

SPIRITUALITEIT – In het kader van de landelijke ‘Maand van de Spiritualiteit’ worden er activiteiten rondom het thema ‘Spir!t, de weg van bezieling’ in Hengelo georganiseerd. Middels interviews, lezing, film en ruimte voor interactie wordt het hoofd, hart en verbeelding geprikkeld.

14 januari 2015 Bibliotheek

‘Spir!t, wat bezielt je?’
Arent Weevers in gesprek met Hermien Embsen, Nelleke Nijhuis en Johan Dollekamp (Pop-Eye). In dit gesprek staat de zoektocht naar de innerlijke krachtbron centraal. Wat en wie inspireren mij? Wat raakt mij? Wat past er bij mij en wat niet? Hoe maak ik belangrijke keuzes? Wat maakt mijn leven zinvol? Wat drijft mij?

Bibliotheek Hengelo Stad

woensdag 14 januari 2015, Podium
20.00 – 22.00 uur
€ 5,- incl. 1 pauzedrankje

Lezing

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.