Rick Meijer te gast bij Boekhandel Broekhuis

‘IK BEN ECHT NIET BANG’. Op Halloweenmiddag 31 oktober komt de Hengelose kinderboekenauteur Rick Meijer bij Boekhandel Broekhuis Hengelo voorlezen en muziek maken uit zijn nieuwe boek ‘Ik ben echt niet bang’. Kinderen worden tussen 16.00 en 17.00 uur verkleed verwacht. De spannendste uitdossing wint een leuke prijs.

Ik ben echt niet bang
Lana ziet het spookhuis dichterbij komen. Nog maar een paar stappen tot… Opeens wordt alles donker. Wat gebeurt er allemaal? En waar komen haar klasgenoten Jasmijn en Saar plotseling vandaan? Langzaam kruipt het kippenvel over Lana’s armen heen. Dan gaan de deuren open… Durf jij mee het spookhuis in? Maar pas op! Niets is wat het lijkt, als je door Lana’s ogen kijkt.

Rick Meijer (Hengelo) over zichzelf

Ik ben in 1979 in Lichtenvoorde geboren en woont sinds jaren in Hengelo. Al op jonge leeftijd begon ik Snelle Jelle te lezen. Dit soort boeken vond ik geweldig. Avonturenverhalen met in dit geval sport als rode draad, dat ging erin als koek. Vooral voor het slapen gaan. Dan nam ik mijn kleine zaklantaarn mee naar bed en dook ik onder de dekens. Dat maakte het lezen alleen nog maar spannender.
Toen ik ouder werd en ook de avonturenfilms ging ontdekken, begon er bij mij al iets te kriebelen. Het leek me namelijk fantastisch om ook ooit iets te creëren, waar ik bij kinderen precies hetzelfde gevoel kon oproepen als de boeken en films bij mij hadden gedaan.

Het heeft heel lang geduurd voordat ik precies wist wat ik wilde worden. Pas toen ik 34 jaar was kwam ik erachter dat ik eigenlijk schrijver wilde zijn. En nu, amper 4 jaar later, is mijn eerste kinderboek verschenen en hoop ik dat de kinderen die dit boek lezen precies hetzelfde voelen als ik, toen ik nog kind was.

Donderdag 31 oktober | 16.00 – 17.00 uur
Boekhandel Broekhuis
Wemenstraat 45 Hengelo

toegang gratis
aanmelden via: hengelo@boekhandelbroekhuis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.