Nicolet Steemers meets & greets @Broekhuis

Zaterdag 11 februari bezoekt thrillerauteur Nicolet Steemers Boekhandel Broekhuis in Hengelo voor een meet & greet. Aanleiding is het verschijnen van haar nieuwe thriller ‘Diepe gronden’. Ze zal tussen 14.00 en 15.00 uur te gast zijn.

Er zijn meerdere manieren om de weg kwijt te raken in de wildernis…

Als Laura na achttien jaar weer contact krijgt met haar Roemeense jeugdvriendin Gabi is ze opgetogen, en ze gaat dan ook graag in op haar uitnodiging om die zomer langs te komen in Roemenië. Het plan is om onder andere een paar dagen te wandelen in het ruige berggebied van de Karpaten, en Gabi heeft er geen bezwaar tegen dat Laura het reisgezelschap uitbreidt met Martine, een vrouw uit haar vriendenkring.

De eerste dag en avond verlopen volgens plan, maar de volgende ochtend is Gabi ineens spoorloos verdwenen. Is ze uit vrije wil zonder een woord vertrokken? Of is er iets met haar gebeurd?

Al snel blijkt dat Laura en Martine op eigen houtje de bewoonde wereld moeten zien te bereiken, maar helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ze krijgen te maken met voedsel- en watertekort en onaangename ontmoetingen in de wildernis. Gaandeweg raken ze lelijk de weg kwijt, en niet alleen in letterlijke zin…

Nicolet Steemers werd geboren in Hengelo en belandde via het vertalen van toneelstukken en de journalistiek in het schrijversvak. Eerder schreef ze o.a. de spannende romans Zachte heelmeesters en Tweedracht, en meerdere succesvolle audioseries voor Storytel. 

Zaterdag 11 februari | 14.00 – 15.00 uur

Wemenstraat 45, Hengelo
Toegang gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.