Het kunstboek van Guusje Beverdam

Guusje Beverdam is nog lang niet klaar, maar onlangs presenteerde de Hengelose beeldend kunstenaar alvast een klein monument voor zichzelf: een boek van 120 prachtig vormgegeven pagina’s over haar werk.

De monografie wordt voor het grote publiek gepresenteerd en gesigneerd op zaterdag 11 september om 16.00 uur bij de opening van de tentoonstelling van haar werk en van Somma Krom bij Galerie Dédé Grutzmacher in Enschede. In Hengelo wordt de monografie op zondag 12 september om 16.00 uur gepresenteerd en gesigneerd bij de opening van de tentoonstelling KunstNonStop Hengelo in het oude V&D-pand aan het Marktplein in Hengelo.

‘De monografie is héél erg mooi geworden! Er wordt bijzonder enthousiast gereageerd door iedereen die het boek vol met kunstwerken ziet! Een feestje om te zien!’

(foto: Robin Hilberink)

Het bijzondere kunstboek is vanwege succesvolle crowdfunding voor slechts €28,50 te koop bij Hengelo Promotie aan de markt en bij boekhandel Broekhuis. Het boek is met veel liefde en toewijding vormgegeven door Erik en Frank van Bureau Gigengack uit Hengelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.