De Bieb is weer open

De Bieb is weer open

Vanaf vandaag, donderdag 19 november, opent de Bibliotheek Hengelo haar deuren weer voor bezoekers. Ze kijken ernaar uit om hun bezoekers weer te mogen ontvangen, lieten ze Hengelo Leest zojuist weten.

Bij leescafé Coffee-star is het voorlopig alleen nog mogelijk koffie en lekkernijen mee te nemen: Coffee-star To Go.

De meeste activiteiten in november, december en januari zijn geannuleerd of vinden online plaats. Kijk op de website voor een overzicht. Heb je een toegangskaartje voor een geannuleerde activiteit? Dan neemt de bibliotheek contact met je op. Je hebt de keuze om het eventueel betaalde bedrag terug te ontvangen, of de activiteit op een later tijdstip bij te wonen.

De openingstijden voor Bibliotheek Hasseler Es zijn aangepast. De openingstijden voor Bibliotheek Hengelo Stad zijn voorlopig ongewijzigd. Kijk voor openingstijden, covid-maatregelen en leesttips op www.bibliotheekhengelo.nl.

O, en als je er toch even op bezoek gaat, neem dan meteen jouw gratis boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer mee, een moderne klassieker waarin op fascinerende wijze een twintigste-eeuwse familiegeschiedenis wordt ontvouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.