Tommy Wieringa presenteert nieuw boek bij Broekhuis Hengelo

DIT IS MIJN MOEDER. Op zaterdagmiddag 2 februari ontvangt Boekhandel Broekhuis Tommy Wieringa in haar Hengelose winkel voor een signeersessie. Aanleiding is het verschijnen van zijn nieuwe boek ‘Dit is mijn moeder’. Tommy Wieringa zal met zijn fans in gesprek gaan en zijn boek signeren.

DIT IS MIJN MOEDER
Als Tommy Wieringa twaalf jaar oud is, verkiest zijn moeder een avontuurlijker leven elders. Hoewel ze zeer aan elkaar zijn verknocht, wordt hun contact sindsdien getekend door strijd. Het laatste grote twistpunt tussen Wieringa en zijn moeder is de alternatieve behandelwijze van haar borstkanker, de ziekte die haar uiteindelijk fataal zal worden. In de verhalen en herinneringen in Dit is mijn moeder schetst Tommy Wieringa een even liefdevol als tragikomisch portret van hun tumultueuze relatie. Ze was niet alleen mijn moeder, maar ook een van mijn meest geliefde personages. Een kleurrijker, avontuurlijker en onverschrokkener iemand ontmoette ik nog nooit. Een ontiegelijke lastpak, maar het zout der aarde.

Tommy Wieringa
De in Goor geboren Tommy Wieringa brak in 2005 door met de roman Joe Speedboot. Voor zijn roman Dit zijn de namen ontving hij de Libris Literatuurprijs en De heilige Rita werd in 2018 bekroond met de lezers- én de juryprijs van de BookSpot Literatuurprijs.

 

Boekhandel Broekhuis Enschede
Zaterdag 2 februari
Tijd: 14.30 – 15.30 uur
Wemenstraat 45, Hengelo
Toegang gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.