Steun Hengelo Leest via de Rabo Clubkas Campagne

GEDICHTEN OP MUREN – Hengelo Leest heeft het project Gedicht op de Muur aangemeld voor de Rabo Clubkas Campagne. Dit project houdt in, dat in het centrum van Hengelo op blinde muren die zich daarvoor lenen een gedicht wordt afgebeeld. Als eerste komt een gedicht van de Twentse dichter H.H. ter Balkt (foto) aan de beurt. Het zal geplaatst worden op de zijmuur van de winkel van Morsink (hoek Wemenstraat/De Wetstraat).

 

Uiteraard is er voor de uitvoering van dit project geld nodig. Een van de manieren om hiervoor fondsen te werven, is de Rabo Clubkas Campagne. Deze campagne vindt plaats van 1 t/m 21 mei a.s.

Klanten van de bank ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Op een stemsite staan de verenigingen en/of stichtingen die tot deze actie zijn toegelaten.

Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan je maximaal twee stemmen op je favoriete vereniging of stichting kunt uitbrengen. De derde stem kun je naar eigen inzicht op een van de andere clubs van de lijst uitbrengen.

Hoe meer stemmen er op Hengelo Leest worden uitgebracht, des te meer geld wij ontvangen en des te groter de kans dat wij ons project kunnen uitvoeren.

Let op: alleen klanten van Rabobank Centraal Twente mogen stemmen.

Doet dus allen mee, en stem op Hengelo Leest!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.