Maarten Biesheuvel en Maarten ’t Hart signeren hun nieuwste boek

maartenBOEK MET HANDTEKENING. Van Maarten Biesheuvel verschijnt vandaag zijn verhalenbundel ‘Brief aan vader’ en van Maarten ’t Hart verschijnt op 17 februari de roman ‘Magdalena’.

Het nieuwe verhaal ‘Brief aan vader’ las Maarten Biesheuvel vorig jaar voor in een reprise van het tv-programma ‘Hier is… Adriaan van Dis’. Hij maakte daarmee diepe indruk. Voor de eerste keer presenteert Biesheuvel zijn keuze uit eigen werk, de verhalen die hemzelf het dierbaarst zijn, en vulde deze aan met nog niet eerder gebundeld werk.

‘Magdalena’: Het langverwachte boek van Maarten ’t Hart over zijn moeder ‘Na mijn dood’, zei de moeder van Maarten t Hart vaak, ‘kun je over me schrijven wat je wilt, maar spaar me zolang ik leef’. Nu zijn moeder in 2012 is overleden, kan Maarten t Hart alsnog de wonderlijke eigenaardigheden en de onwrikbare, rotsvaste zekerheid des geloofs van zijn moeder aan een nader onderzoek onderwerpen, aldus een leemte in zijn autobiografie opvullend.

biesEen gesigneerd exemplaar ontvangen?
Wij bieden u de mogelijkheid – exclusief – een gesigneerd exemplaar van beide boeken te ontvangen.
Stuur een e-mail naar k.schafrat@boekhandelbroekhuis.nl met daarin uw naam en de exacte gegevens van de persoonlijke opdracht. Kees Schafrat zal beide Maartens de komende week bezoeken en zorg dragen voor uw unieke exemplaar.

Foto boven: Maarten ’t Hart
Foto onder: Maarten Biesheuvel

1 reactie

Graag zou ik het e-mail adres van Maarten ’t Hart willen ontvangen..
Hij heeft een stukje over mijn neeef, de tandarts Wolter Tjaarda , iin zijn boek Magdalena geschreven. Daar zou ik hem een copliment voor willen geven.
Met vriendelijke groet,
Johanna kleistra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.