Hengelo Leest zoekt organisatietalenten

Stichting Hengelo Leest organiseert al meer dan tien jaar allerhande literaire evenementen in Hengelo. De Boekenballade, Vers & Foto, het Cultuurpodium Hengelo, de verschillende muurgedichten, het jaarlijkse Groot Hengeloos Dictee en de vele schrijversoptredens zijn nauwelijks meer weg te denken uit onze stad. De vrijwilligers van Hengelo Leest doen dit goed en graag, maar hebben hierbij jouw hulp nodig.

Hengelo Leest zoekt per direct een literair organisatietalent om het team van het Cultuurpodium Hengelo te versterken. Dit podium is elke laatste zondag van de maanden sep-nov en jan-apr geopend van 15 tot 17 uur en biedt een mix van beeldende kunst, muziek en literatuur. Inspanning: 16 uren per maand.

Ook zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter; iemand die op kunstige wijze alle literaire touwtjes in handen houdt (en af en toe eens laat vieren) door zowel de stichting gezond te houden als de contacten met de gemeente en de vier culturele pijlers van Hengelo. Inspanning: 20 uren per maand.

Tot slot, we willen, nee… moeten jongeren meer in contact laten komen met al het mooie en wijze wat kunst en cultuur te bieden heeft. Dat kan via literatuur, maar ook op andere manieren. Wil je hierover meedenken en hieraan meedoen, ook dan ben je van harte welkom bij Hengelo Leest. Inspanning: zo veel als jij je kunt veroorloven.

Interesse? Vragen? Mail naar info@hengeloleest.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.