Boekhandel Broekhuis koopt weer boeken in

TWEEDEHANDS – Op donderdagavond 31 augustus hervat Boekhandel Broekhuis Hengelo de inkoop van tweedehands boeken in haar winkel.  Op deze donderdagavond kunnen overtollige boeken worden aangeboden. De ervaren inkopers van ons antiquariaat (voorheen De Slegte, Enschede) zullen ter plekke de waarde beoordelen.

Deze inkoopavonden in Hengelo vinden standaard plaats op de laatste donderdagavond van de maand.

Welke boeken worden ingekocht?
In principe kan ieder type boek worden aangeboden, van streekuitgave tot stripboek. Van populaire romans en thrillers is het aanbod groot, dus daar zal kritisch naar gekeken worden.

Broekhuis / De Slegte
In 2014 nam Boekhandel Broekhuis het antiquariaat De Slegte over en verhuisde het naar haar pand (aan de overkant) in de Marktstraat in Enschede. Op twee etages staan ruim 48.000 titels, die ook in de webshop te vinden zijn.
Naast verkoop vindt ook inkoop vindt plaats, dagelijks in Enschede, en eens per maand bieden we deze service in onze winkels in Almelo en Hengelo. Voor vragen of verzoek om thuisbezichtiging neemt u contact op met onze afdeling Antiquariaat:  053- 436 2786 of mail naar:e.bol@boekhandelbroekhuis.nl

Datum: donderdag 31 augustus
Tijd:  18.00 – 21.00 uur.
Plaats: Boekhandel Broekhuis, Wemenstraat 45, Hengelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.