Annegreet ven Bergen bij Broekhuis over bestseller Gouden Jaren

van bergenLEZING – Annegreet van Bergen is woensdagavond  19 november te gast bij Boekhandel Broekhuis in Hengelo voor een lezing over haar bestseller: Gouden jaren. Hoe ons leven in een halve eeuw onvoorstelbaar veranderd is.

Gouden jaren vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd. De wekelijkse teil werd een dagelijkse douche, het papieren loonzakje een digitale bankrekening en de boterham met tevredenheid een broodje gezond. Vertrouwde beroepen verdwenen, nieuwe deden hun intrede. Wie had er in de jaren vijftig al gehoord van mondhygiëniste of activiteitenbegeleider? Boek en lezing Gouden jaren staat vol herkenbare anekdotes, scherpe observaties en schitterende foto’s. Het laat zien hoe compleet anders ons leven er een halve eeuw geleden uitzag en dat we rijker zijn geworden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden.

bergenAnnegreet van Bergen (1954) is econoom en journalist. Ze schreef ruim dertig jaar over economie, werk en samenleving voor o.a. de Volkskrant en Elsevier. Vanaf 1999 werkt zij freelance. In 2000 verscheen haar bestseller De lessen van burnout, waarin ze haar persoonlijke ervaringen combineert met praktische adviezen.

Datum: woensdag 19 november 2014
Tijd:  20.00 -21.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.
Plaats: Boekhandel Broekhuis, Wemenstraat 45, Hengelo

Toegang: 5 euro. Kaarten bij Boekhandel Broekhuis.
Reserveren: via pr@boekhandelbroekhuis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.