De fantastische wereld van Godfried Bomans.

72-godfried-bomans (1)

ERIK OF HET KLEIN INSECTENBOEK. In samenwerking met de openbare bibliotheken Enschede, Hengelo en Almelo organiseert Vrijhof Cultuurcentrum een interactieve, multidisciplinaire literaire avond rondom dit boek.

Tijdens deze avond trakteren Rutger Martens en Walter Breukers van Literair Bureau Leesgierig je op een reis door de fantastische wereld van Godfried Bomans.
Daarbij wisselen humor en verdieping elkaar voortdurend af. Er zijn hilarische tv-optredens van Bomans te zien en er worden sketches opgevoerd. Daarnaast worden, aan de hand van literatuur, filosofie en geschiedenis de grote thema’s uit het werk van Bomans belicht. Begin- en eindpunt is hierbij steeds Erik of Het klein insectenboek.In deze voorstelling trakteert het Literair Bureau Leesgierig het publiek op een reis door de fantastische wereld van Godfried Bomans.

Daarbij wisselen humor en verdieping elkaar voortdurend af. Er zijn hilarische tv-optredens van Bomans te zien en er worden sketches opgevoerd. Daarnaast worden, aan de hand van literatuur, filosofie en geschiedenis de grote thema’s uit het werk van Bomans belicht. Begin- en eindpunt is hierbij steeds Erik of Het klein insectenboek.

dinsdag 19 november
Locatie: Cultureel Centrum Vrijhof UT
€ 6,00 leden bibliotheek
20.00 uur

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.