Vers en Foto op de Telgenflat

Net heb ik de 3e editie van ‘Vers en Foto’ met het thema ‘Ontroering’ mogen openen. Fotografe Irene Hensen had mijn gedicht ‘Spirit’ uitgekozen om een prachtige foto van een vrolijke boeddhistische vrouw met die woorden te verbinden. Ik vind dat zeer bijzonder, zo’n onvermoede verbinding. Heel leuk om met haar kennis gemaakt te hebben. Irene en ik hebben voortaan iets met elkaar – als Vers en Foto bedoel ik.
Via de site en de Facebookpagina van Hengelo Leest vind je allerlei aanvullende info over dit project. Maar het leukste is om gewoon zelf naar de Markt te gaan en de 24 foto’s + gedichten te bekijken en te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.