Opening expositie Hettie Franken

18 juni Opening expositie schilderijen en gouaches van Hettie Franken bij Brok Interieur, Drienerstraat 47, 19:00 uur

Ter verhoging van de feestvreugde mocht Sansan tijdens de opening een aantal liedjes zingen. Hoewel ik er niet als stadsdichter kwam, maar meer als zanger van Sansan, tot nog even snel een rijmpje gemaakt voor de gelegenheid:

Tussen Topmeubelen,
Toptafels, -stoelen, -banken
gaat er niets boven het werk
van Hettie Franken.

Verdeeld over de drie verdiepingen van Brok Wonen zijn de werken van Hettie Franken te bezichtigen in een huiselijke omgeving. Je kunt je zo goed voorstellen hoe het er in je eigen huis aan de muur zou doen en dat maakt je hebberig, want er zijn vele prachtige doeken bij.
Voor wie nog twijfelt aan de bestemming van het vakantiegeld: Koop een doek van Hettie en een heerlijk zitmeubel van Brok. Daarmee kun je langer en met een geruster geweten van een prachtig uitzicht zitten genieten dan tijdens die paar stressige vakantiedagen in een ver buitenland met een CO2-voetprint van hier tot Tokio.

Nog te zien tot en met 30 september.

2 reacties

Hadei Fred,

een zitmeubel van Brok heb ik al, nu nog een Franken aan de wand… en die volgt ook nog wel. Eerst even een keuze zien te maken uit al die prachtige werken. Ik word er wel heel hebberig van..
enne.. het was weer heerlijk luisteren naar Sansan
Groetn Wies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.